STIWOT Forum
https://stiwotforum.nl/

TV-programma Historische WOII Vondsten
https://stiwotforum.nl/viewtopic.php?f=12&t=15862
Pagina 1 van 1

Auteur:  AwesomeBob [ ma jun 11, 2018 4:54 pm ]
Berichttitel:  TV-programma Historische WOII Vondsten

Hi allen,

Ik ben voor een nieuw televisieprogramma momenteel bezig met de research naar WOII vondsten. In dit programma schetsen we een beeld van wat er allemaal te verkrijgen en te vinden is in Nederland dat van enige betekenis is uit de oorlog en wie daar bij betrokken was.

Met een team van experts gaan we op pad om de geschiedenis van vliegtuigwrakken, bommen en militaire antiquiteiten te achterhalen. Wat is er wanneer gebeurt en wie waren erbij betrokken? Wat is er nog van over en wat betekent de vondst? En wat doen we ermee? We willen de historische waarde achterhalen en een mooi en integer programma maken.

Voor dit programma hebben we ook contact met het Ministerie van Defensie, die ons graag helpt met de grotere vondsten zoals bommen en vergunningen etc. Naast dat we met hen samenwerken zoek ik dus gepassioneerde verzamelaars of mensen die zich in hun beroep bezig houden met het vinden van WOII overblijfselen. Wellicht kennen jullie mensen die dit doen of zijn.

Ik hoor heel graag van jullie. Je kunt mij je contactgegevens en oorlogsonderwerp(en) mailen op bob@awesomeoriginals.nl. Dank!

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/