STIWOT Forum
https://stiwotforum.nl/

Welkom en belangrijke info.
https://stiwotforum.nl/viewtopic.php?f=12&t=7287
Pagina 1 van 1

Auteur:  Dennis N [ vr maart 16, 2007 1:16 pm ]
Berichttitel:  Welkom en belangrijke info.

Welkom bij het sub-forum ‘Adoptiegraven’ op het STIWOT Forum. Dit onderdeel is geopend op verzoek van diverse leden. Steeds meer leden van dit forum tonen interesse in het adopteren van graven. Deze adopties hebben betrekking op zowel Amerikaanse als Duitse graven.

Dit sub-forum is hoofdzakelijk bedoeld om met elkaar van gedachten te wisselen over het adopteren van graven. Ook kan men hier elkaar helpen met het onderzoek naar de persoon waarvan het graf geadopteerd is. Als u een graf geadopteerd heeft, zullen wij de gegevens toevoegen aan dit topic. Ook is het mogelijk de gegevens van de persoon achter het door jouw geadopteerde graf op 'WW2 awards' te plaatsen, dat kan mbv dit input formulier.

Naast het hoofdonderwerp ‘Adoptiegraven’ kunt u hier ook terecht voor hulp bij een onderzoek naar een persoon die gesneuveld is tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Enkele belangrijke informatiebronnen hebben we voor u alvast in kaart gebracht in dit topic.

Voor specifieke vragen over het adopteren van een graf kunt u een bericht plaatsen in dit sub-forum. Voor uw overige vragen kunt u zich wenden tot Dennis N. of Egbert.

Verder nog het vriendelijke verzoek, om voor elk verhaal aangaande de zoektocht en de voortgang hiervan, een nieuw topic te starten. Zo blijft het voor een ieder overzichtelijk!

Pagina 1 van 1 Alle tijden zijn GMT + 1 uur [ Zomertijd ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/