Het is nu wo jul 08, 2020 10:01 am
Forum gesloten Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 4 berichten ] 
Belangrijk, regels mbt koop, verkoop of ruil van objecten 
Auteur Bericht
Barry

Geregistreerd:
zo maart 28, 2004 10:43 pm
Berichten: 9637
Bericht Belangrijk, regels mbt koop, verkoop of ruil van objecten
Beste forumbezoekers,
dit nieuwe forum is geopend om tegemoet te komen aan de wensen van de verzamelaars op dit forum. Via dit forum is het mogelijk om WOII gerelateerde objecten te verkopen, kopen of ruilen. Geef daarom wanneer u een topic opent duidelijk in de topictitel aan wat de bedoeling is:
- [Te koop]
- [Gezocht]
- [Te ruil]

Wanneer u een object wilt verkopen of ruilen dient u de volgende gegevens te verstrekken:
- Omschrijving van het object;
- Vraagprijs.

Veilingen zijn niet toegestaan. Vermeldt u bij voorkeur ook:
- Afbeelding van het object;
- Origineel of replica;
- Mogelijkheden m.b.t. verzending.

Wanneer u een object zoekt dient u het gezochte object duidelijk te omschrijven.

Speciale mogelijkheid voor STIWOT Sponsoren
Het bestuur van STIWOT heeft besloten om onze sponsoren toestemming te geven het forumonderdeel “Te koop/Gezocht/Ruil” te mogen gebruiken om een “sticky” bericht te plaatsen met aankondigingen van aanbiedingen, nieuwe producten enz en waar deze zijn te verkrijgen. Iedere sponsor mag 1 eigen “sticky” bericht plaatsen waarbinnen de sponsor al zijn/haar berichten mag onderbrengen. De sponsor dient dus bij nieuwe of andere berichten de inhoud van dit topic te wijzigen. Naast particuliere leden van het forum mogen alleen sponsoren op dit forumonderdeel een dergelijk bericht plaatsen, andere bedrijfsmatige handelaren is dit niet toegestaan.
Het is niet de bedoeling dat sponsoren hier rechtstreekse verkoopadvertenties plaatsen. Verkoop dient via de eigen kanalen van de sponsoren te gebeuren. Het gaat alleen om mededelingen over nieuwe producten, veranderingen in aanbod enz.

Disclaimer
Alle objecten op dit forum worden aangeboden ter evaluatie en bestudering van een tijdvak in de wereldgeschiedenis. Met de verkoop van objecten wordt geen enkele politieke of ideologische voorkeur uitgesproken.
Volgens de nieuwe EU-richtlijn, die op 01-01-2002 in werking is getreden, geldt voor nieuwe en gebruikte producten, ongeacht door wie ze worden verkocht, een garantieregeling van 12 maanden. Deze garantie is van toepassing, tenzij bij de koop wordt overeengekomen dat dit wordt uitgesloten. Aangezien het voor particulieren nagenoeg ondoenlijk is om aan deze regeling te voldoen geldt op dit forum de regel dat u als koper met het doen van een aankoop van een particulier er nadrukkelijk mee instemt dat de EU-garantierichtlijn op deze aankoop niet van toepassing is. Indien u als koper hier niet mee akkoord kan gaan, dan kunt u derhalve geen aankopen doen.

Verkopen op dit forum zijn niet voor rekening van STIWOT maar voor rekening van de verkoper.


za jan 01, 2005 2:54 pm
Profiel
Barry

Geregistreerd:
zo maart 28, 2004 10:43 pm
Berichten: 9637
Bericht 
Aanvulling reglement
Zoals in de openingspost al is gesteld is dit nieuwe forumonderdeel geopend om WOII gerelateerde objecten op dit Forum te verkopen, kopen of ruilen. Voor sponsoren van STIWOT biedt dit nieuwe forumonderdeel tevens de mogelijkheid om een sticky bericht te plaatsen met aankondigingen van aanbiedingen, nieuwe producten enz en waar deze zijn te verkrijgen.

Het is dan ook niet de bedoeling dat particulieren of handelaren via dit forumonderdeel aandacht vragen voor hun eigen verkoopsites/stekjes. Dit recht is alleen voorbehouden aan STIWOT sponsoren. Een belangrijke voorwaarde in dit kader is dan ook dat (zoals ook in de openingspost genoemd) zo mogelijk door forumbezoekers de volgende gegevens op dit Forum geplaatst moeten worden:
- Omschrijving van het object;
- Afbeelding van het object;
- Origineel of replica;
- Vraagprijs;
- Mogelijkheden mbt verzending.

Wanneer u een object zoekt dient u het gezochte object duidelijk te omschrijven.

Links naar eigen verkoopsites/stekjes zijn dus niet toegestaan.


Deze regel zal vanavond van kracht worden nadat enkele mensen door mij via PM op de hoogte zijn gesteld.

Via het onderdeel 'Internet' is het wel mogelijk om uw eigen site onder de aandacht te brengen. Dit onderdeel is echter niet bedoeld als reclame voor verkoopactiviteiten.


di jan 18, 2005 2:27 pm
Profiel
Barry

Geregistreerd:
zo maart 28, 2004 10:43 pm
Berichten: 9637
Bericht 
Aanvulling reglement
In het Forumonderdeel "Te koop/gezocht/ruil" zijn discussies over de items die aangeboden worden niet toegestaan. Wanneer er getwijfeld wordt over authenticiteit of kwaliteit van de aangeboden items, kan daarover een topic geopend worden in het Forumonderdeel Verzamelen.


ma jun 12, 2006 12:45 pm
Profiel
Technische Dienst
Avatar gebruiker
Egbert

Geregistreerd:
za aug 13, 2005 6:35 pm
Berichten: 6607
Bericht 
Opschoonactie
Gisterenavond is er een grote schoonmaak gehouden in dit subforum. Alle gesloten topics zijn verplaatst naar het archief, klik hier voor het archief. Hierdoor is dit subforum een stuk overzichtelijker geworden. In de toekomst zullen de gesloten berichten in dit subforum direct verplaatst worden naar het archief.

_________________
Nothing is stronger than the heart of a volunteer.


di nov 16, 2010 10:28 am
Profiel
Geef de vorige berichten weer:  Sorteer op  
Forum gesloten Dit onderwerp is gesloten, je kunt geen berichten wijzigen of nieuwe antwoorden plaatsen  [ 4 berichten ] 


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten


Je mag geen nieuwe onderwerpen in dit forum plaatsen
Je mag niet antwoorden op een onderwerp in dit forum
Je mag je berichten in dit forum niet wijzigen
Je mag je berichten niet uit dit forum verwijderen

Zoek naar:
Ga naar:  
Alle rechten voorbehouden © STIWOT 2000-2012. Privacyverklaring, cookies en disclaimer.

Powered by phpBB © phpBB Group